Openingstijden & afspraken – Huisartsenpraktijk Veenkruid – Klazienaveen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Veenkruid
Koriander 13-c 7892 AA
Klazienaveen

Openingstijden & afspraken

Maandag 08.00 – 17.30 uur
Dinsdag 07.30 – 17.30 uur
Woensdag 08.00 – 17.00 uur
Donderdag 08.00 – 17.30 uur
Vrijdag 08.00 – 17.00 uur

Spreekuren van de dokters

Voor het spreekuur kunt u online of telefonisch bij de assistente een afspraak maken. Een reguliere afspraak is 10 minuten. Dit is (krap) voldoende voor 1 klacht. Hebt u meerdere klachten, geef dit dan aan de assistente aan. Zij kan dan extra tijd voor u reserveren. U hoeft zich voor deze afspraakspreekuren niet te melden aan de balie.

Spreekuren van de praktijkondersteuners

De prakijkondersteuner heeft spreekuren in de ruimte tegen over de apotheek. De praktijkondersteuner begeleidt patiënten met chronische aandoeningen zoals diabetes mellitus (suikerziekte), hartfalen, osteoporose (botontkalking), astma, COPD en kwetsbare ouderen. Ook doet de praktijkondersteuner de jaarlijkse controle van de bloeddruk, de screening op hart- en vaatziekten. De praktijkondersteuner doet ook jaarlijks een medicatiecheck bij gebruik van 6 of meer soorten medicijnen. De verwijzing naar de praktijkondersteuner gaat via de huisarts. Als u een afspraak wilt verzetten bij de praktijkondersteuner kan dit via de assistente.

Spreekuren van de doktersassistente

De assistentes hebben een afspraakspreekuur voor bijv.  injecties, oren uitspuiten of hechtingen verwijderen. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken. Ook kunt u via de huisarts of de praktijkondersteuner verwezen worden naar het spreekuur van de assistente voor bijv. een ECG (hartfilmpje), een EAI (vaatonderzoek) of 24-uurs bloeddrukmeting.

Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u een afspraak maken voor het aanstippen van wratten. Op maandag en vrijdag is er geen stikstof.

Huisbezoeken (visites)

Visites worden gedaan door de huisartsen, de praktijkondersteuner en door de doktersassistentes.

Er moet echter wel een medische reden zijn om een visite aan te vragen. Een huisbezoek kan dagelijks telefonisch voor 10.30 uur aangevraagd worden. Een vervoersprobleem is geen reden om een huisbezoek aan te vragen.

E-mail vragen

U kunt altijd uw vragen per e-mail aanbieden. Uiteraard kan een vraag dan alleen beantwoord worden zonder dat u lichamelijk onderzocht wordt. U kunt ook uw klachten per mail versturen als voorbereiding op een bezoek van een van de spreekuren. Het voordeel is dat uw e-mail in uw medisch dossier opgenomen kan worden. U kunt een email sturen via de website of naar het mailadres : assistente@veenkruid.nl