Openingstijden & afspraken – Huisartsenpraktijk Veenkruid – Klazienaveen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Veenkruid
Koriander 13C 7892 AA
Klazienaveen

Openingstijden & afspraken

Maandag     08.00 – 17.00 uur
Dinsdag       08.00 – 17.00 uur
Woensdag   08.00 – 17.00 uur
Donderdag  08.00 – 17.00 uur
Vrijdag         08.00 – 17.00 uur

Voor het maken van afspraken kunt u bellen tussen 8.00 en 11.00 uur.
Voor uitslagen  kunt u bellen tussen 14.00 en 16.00 uur. U kunt ook uitslagen inzien via uw patientenomgeving klik hier

In geval van spoed na 17:00 uur of in het weekend kunt u contact opnemen met de Huisartsenspoedpost Dokter Drenthe 088- 050 40 30.

Spreekuren van de huisartsen/verpleegkundig specialist

U kunt  telefonisch bij de assistente een afspraak maken voor het spreekuur. Een reguliere afspraak is 15 minuten. Dit is voldoende voor één klacht. Hebt u meerdere klachten, geef dit dan door aan de assistente. Zij kan dan extra tijd voor u reserveren. U hoeft zich voor een afspraak op het spreekuur niet te melden bij de balie.

Spreekuren van de praktijkondersteuners

De prakijkondersteuner heeft spreekuren in de ruimte tegenover de apotheek. De praktijkondersteuner/verpleegkundig specialist begeleidt patiënten met chronische aandoeningen zoals diabetes mellitus (suikerziekte), hartfalen, atriumfibrilleren (hartritmestoornissen), osteoporose (botontkalking), astma, COPD en kwetsbare ouderen. Ook doet de praktijkondersteuner de screening op hart- en vaatziekten. Daarnaast doet de praktijkondersteuner een jaarlijkse medicatiecheck bij gebruik van 6 of meer soorten medicijnen. De verwijzing naar de praktijkondersteuner gaat via de huisarts. Als u een afspraak wilt verzetten bij de praktijkondersteuner kan dit via de assistente.

Spreekuren van de doktersassistente

De assistentes hebben een afspraakspreekuur voor bijv.  injecties, oren uitspuiten of hechtingen verwijderen. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken. Ook kunt u via de huisarts of de praktijkondersteuner verwezen worden naar het spreekuur van de assistente voor bijv. een ECG (hartfilmpje), een EAI (vaatonderzoek) of 24-uurs bloeddrukmeting.

Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u een afspraak maken voor het aanstippen van wratten. Op maandag en vrijdag is er geen stikstof.

Huisbezoeken (visites)

Visites worden gedaan door de huisartsen, verpleegkundig specialist, praktijkondersteuner en door de doktersassistentes.

Er moet echter wel een medische reden zijn om een visite aan te vragen. Een huisbezoek kan dagelijks telefonisch voor 10.30 uur aangevraagd worden. Een vervoersprobleem is geen reden om een huisbezoek aan te vragen.